Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Győriek mindenhol

Győriek mindenhol

Klubhírek | Evezés

Rangos versenyeken szerepeltek kiemelkedően a GYAC evezősei. Szabó Bence világkupán indult, és több győri egység részvételével lezárult a Capital Cup sorozat is.

Bemutatkoztak a GYAC szakosztályai

Bemutatkoztak a GYAC szakosztályai

Klubhírek

Tizedik alkalommal rendezték meg a Tavaszi Családi Sport- és Egészségnapot Győrben, a Barátság Parkban, ahol az atlétikától a teniszen át a birkózásig több sportágat kipróbálhattak az érdeklődők. A GYAC szakosztályai is képviseltették magukat a sportnapon.

Irány az evezős világkupa!
Egyéni csúcsok rossz időben

Egyéni csúcsok rossz időben

Klubhírek | Atlétika

A GYAC atlétái a hétvégén Debrecenben a Serdülő és Ifjúsági Ügyességi és Gátfutó Csapatbajnokságon vettek részt. A klub versenyzői 12 csapattal, több szakágban álltak rajthoz, a Gyulai István Atlétikai Stadionban, ahol a fiatalok többször állhattak dobogóra. A rossz idő ellenére is szép számban születtek egyéni csúcsok.

Hazai érmek a serdülő Ob-ról

Hazai érmek a serdülő Ob-ról

Klubhírek | Birkózás

A hétvégén rendezték a Sillai László serdülő szabadfogású országos birkózó bajnokságot az Olimpiai Sportparkban. A Győri AC tehetségei közül többen is sikeresen szerepeltek a vadalon.

Diákolimpiát nyertek a Mórások!
Mozgalmas hétvégén vannak túl

Mozgalmas hétvégén vannak túl

Klubhírek | Atlétika

Mozgalmasan telt a hétvége a GYAC atlétái számára, akik Gödöllőm, Veszprémben, Zalaegerszegen, és Budapesten is versenyeztek. Április utolsó hétvégéjén számtalan egyéni csúcsot, és értékes liga-helyezéseket értek el atlétáink.

Balázs-bravúrok a Hungarian Openen!

Balázs-bravúrok a Hungarian Openen!

Klubhírek | Tenisz

Balázs Attila második mérkőzésén is győzelmet aratott, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a 184,6 millió forint összdíjazású budapesti férfi salakpályás tenisztornán.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.