Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Sikeres sportolókat igazolt a GYAC

Sikeres sportolókat igazolt a GYAC

Klubhírek |

A GYAC atlétika szakosztálya a tavalyi évhez hasonlóan ismét megrendezte a Fedettpályás Újévi GYAC Kupát az Olimpiai Sportparkban, csaknem háromszáz résztvevővel. Az esemény megnyitóján új versenyzők leigazolását is bejelentette a győri egyesület.

Újabb Eb-érmek hajtják

Újabb Eb-érmek hajtják

Klubhírek | Torna

A Mol Alapítvány által támogatott 16 éves tornász, Molnár Botond a talajon szerzett ifjúsági Eb-bronzérme után kellő önbizalommal készül a következő nagy versenyekre.

Futottak az evezősök

Futottak az evezősök

Klubhírek | Evezés

Szombaton rendezték Győrben a Sport XXI. versenysorozat egyik állomásaként a 16 év alattiak futóversenyét. A GYAC evezőseit a hideg és a reggeli szakadó hó sem ijesztette el attól, hogy rajthoz álljanak, negyvenhárman indultak el az 5000 méteres távon. Voltak, akiknek ez volt az első versenyünk.

Győrben indul a fedettpályás szezon

Győrben indul a fedettpályás szezon

Klubhírek | Atlétika

A járvány miatt az atléták versenyzési lehetőségei korlátozottak az év első heteiben, ezért a GYAC vezetői átgondolták, hogy tudnának segíteni a győri és a környező megye sportolóinak, hogy riválisok ellen küzdve is le tudják mérni, hol tartanak a felkészülésben.

Törökországban készülnek evezőseink
Az Év sportolója: GYAC-os sportolók is bekerültek a jelöltek közé
Csoda az Európa-bajnokságon: győriekkel lett bronzérmes Magyarország!

Csoda az Európa-bajnokságon: győriekkel lett bronzérmes Magyarország!

Klubhírek | Torna

Tovább íródott a történelem, soha nem látott bravúrt hajtott végre a Bátori Szabolcs, Kiss Balázs, Mészáros Krisztofer, Tomcsányi Benedek, Vecsernyés Dávid alkotta férfi tornász válogatott azzal, hogy a harmadik helyen végzett a felnőttek mezőnyében a mersini Európa-bajnokságon a csapatversenyben, és ezzel megszerezte a magyar férfi tornasport első Európa-bajnoki csapatérmét.

Torna Európa-bajnokság: Mészárosék a fináléban, Molnár Botond ezüstérmes!

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.