Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek | Birkózás

A GYAC birkózói számára az elmúlt hét is sűrűre sikerült, a fiatalok két rangos versenyről is szép eredményekkel tértek haza.

Tatabányáról és Kaposvárról is érmeket hoztak

Kaposvár adott otthont a kadet korosztály szabadfogású viadalának, amely a lányoknál minősítő verseny is volt egyben.

A fiúk között a 45kg-os súlycsoportban Gyurasits Máté aranyérmes lett. Reznyák Máté 51 kg-ban második helyen végzett. Szintén ezüstérmes lett a 49 kg-osok között Kocsis Boglárka. A 71 kg-os mezőnyben Molnár József ezúttal nem állhatott dobogóra.

Tatabányán az Észak-Nyugat Magyarországi Területi Szabadfogású Bajnokság és Gyermek Gála indulói között az egyik legnagyobb létszámú csapat volt a GYAC-versenyzőké. Ezen a megmérettetésen a diák II. korcsoportban Puska Zoltán (54kg) első, Győri Borisz (29kg) második, Németh Benedek (26kg) és Földes Bernát (35kg) harmadik lett, míg Fónad Benedek (38kg) az ötödik helsen végzett.

Diák I.korcsoortban Tichi Attila (58kg) első, Tánczos Eszter (29kg) második, Németh Bonifác (38kg) és Puska Zoltán (54kg) harmadik, Almási Márton (38kg), valamint Musitz Márk (50kg) ötödikként zárt.

A gyermek gála részvevői között Reznyák Milán (22kg), Baradics Ákos (26kg), Baumann Berton (27kg), Kajdi Kornél(28kg) első, Pusztai Kata (29kg) második helyen végzett.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.