Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek | Torna

Draskóczy Imre női szövetségi kapitány tájékoztatása szerint kialakult az április 10-én kezdődő szczecin-i Európa-bajnokságra utazó női válogatott. Az Eb-csapatot Péter Sára, Fehér Nóra, Székely Zója ás Bácskay Csenge alkotja.

Fehér Nóra is ott lesz az Európa-bajnokságon

A tornászok Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyén a szerenkénti finálékban a magyar tornászok összesen nyolc aranyérmet gyűjtöttek, a felnőtteknél Péter Sára ugráson és talajon, Fehér Nóra felemáskorláton és gerendán állhatott a dobogó tetejére, az ifiknél Szilágyi Nikolett duplázni tudott, talajon és gerendán szerzett egy aranyat, Szujó Hanna ugráson, Makovits Mirtill pedig felemáskorláton lett első.

A Győri AC kiválósága, Fehér Nóra iduplázott, felemáskorláton élete legmagasabb pontszámával, 13.800, míg gerendán 13.600 ponttal lett első.

Draskóczy Imre női szövetségi kapitány tájékoztatása szerint kialakult az április 10-én kezdődő szczecin-i Európa-bajnokságra utazó női válogatott, amely április 6-án indul Budapestről. Az Eb-csapatot Péter Sára, Fehér Nóra, Székely Zója ás Bácskay Csenge alkotja, az együttes az indulásig a budapesti Tornacsarnokban készül.

 „Nagyon örültem, hogy két szeren is győzni tudtam a Matolayn. Őszintén szólva jól sikerültek a gyakorlataim, igyekeztem nagyon. A felemáskorlátom kiindulója nem olyan magas, de a kivitel jó volt, így magas pontszámot kaptam. Még én is meglepődtem, hiszen életem legmagasabb felemáskorlát-pontszáma ez. A gerendám kiindulója viszont magas, 5.8, ez már nemzetközi szinten is sokat ér, és szinte hibátlanul tudtam bemutatni. A szombati egyéni összetett bronzéremnek is örülök” - nyilatkozta Fehér Nóra a szövetség honlapján.

 Fotó: MATSZ/Freschli József

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.