Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Világkupa-érem Mészáros Krisztofertől

Világkupa-érem Mészáros Krisztofertől

Klubhírek | Torna

A GYAC tornásza Mészáros Krisztofer a közelmúltban két világkupa versenyen is indult. Már a bulgáriai megmérettetésen is közel volt az érmes helyezés, de Horvátországban már ez is összejött.

Félszáz GYAC-os a Csepel Kupán

Félszáz GYAC-os a Csepel Kupán

Eredmények | Evezés

Több mint ötven GYAC-os evezős vett részt a Csepel Kupán, ahonnan sportolóink rengeteg éremmel tértek haza. Többségben a 16 éven aluli versneyzők képviselték a klubot, de az ifjúsági és felnőtt sportolóink is eredményesen szerepeltek.

Győri bajnokok Bledből

Győri bajnokok Bledből

Eredmények | Evezés

Népes küldöttséggel szerepeltek a GYAC sportolói szlovéniai Bledben rendezett Nemzetközi Regattán. A szombati sikerek után az előfutamokból mindegyik győri evezős bejutott a vasárnapi döntőkbe, ahol rengeteg dobogós helyezés született.

Bajnoki címek birkózásban

Bajnoki címek birkózásban

Klubhírek | Birkózás

A győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ adott otthont a szabadfogású birkózók diák I korosztályos fiú, valamint diák II, és serdülő lány birkózó országos bajnokságának.

Népes mezőny, értékes helyezések
Érmek a Balaton Bajnokságról

Érmek a Balaton Bajnokságról

Eredmények | Atlétika

A GYAC U18-as és ennél a korosztálynál idősebb atlétái a 62. Nemzetközi Atlétikai Balaton Bajnokságon indultak, ahol az országos bajnokságok közeledtével bíztató eredmények születtek.

Gyerekek és egyetemisták versenyeztek - A Győr Plusz TV tudósítása
Bajnokokat köszöntöttek

Bajnokokat köszöntöttek

Klubhírek

Megtartotta éves rendes küldöttgyűlését a Győri Atlétikai Club. A kötelező beszámolók elfogadása után az egyesület vezetősége köszöntötte tavalyi év országos bajnokait. A GYAC különböző szakosztályai közel nyolcvan bajnokot adtak 2020-ban. Nekik Papp Oszkár a klub elnöke, és Szeles Szabolcs Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere, a Győri Atlétikai Club elnökségének tagja adta át a megérdemelt kitüntetéseket.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.